Verdeel Switch-games in groepen dankzij nieuwe firmware-update

Verdeel Switch-games in groepen dankzij nieuwe firmware-update

Een nieuwe update voor de Nintendo Switch laat gamers 'groepen' aanmaken om games mee te categoriseren.

Update 14.0.0 is nu uit voor de hybride Nintendo-console. In groepen kunnen spelers naar eigen keuze games categoriseren, zodat het gemakkelijker is ze te vinden. Er kunnen maximaal honderd groepen gecreëerd worden met maximaal tweehonderd games per groep. Games kunnen in meerdere groepen tegelijkertijd gecategoriseerd worden.

De optie om groepen te maken lijkt op een veelgevraagde feature, zogenaamde 'folders', maar is niet precies hetzelfde. Zo kunnen deze groepen niet op het hoofdscherm van de Switch bekeken worden, maar alleen in het complete softwareoverzicht. 

Switch

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

He, he, na vijf jaar eindelijk een basisfunctie van de 3DS eindelijk terug... Man, wat heb ik me hier aan gestoord.

0
test

@Chinco inderdaad, hier hetzelfde. Op de xbox en playstation kun je al jaren je games ordenen en dit wil ik ook graag op mijn Switch. Tof dat het nu kan !

0
test

@mole28 wat een belachelijke uitwerking van een eenvoudig concept. Man, hoe kan ik nu fatsoenlijk uit elkaar houden welke games ik uitgespeeld heb, als ik gestart heb en wat mijn backlog is? Waardeloos. Het kan toch niet zo zijn dat ik van mijn 100+ games een excellijst moet gaan maken??? Het was zo eenvoudig op de 3DS... NINTENDO, JULLIE ZIJN SUKKELS!!! /rant

0

Aanbevolen voor jou