Verbeterde filmpjes in Blade Runner-remaster

Verbeterde filmpjes in Blade Runner-remaster

Een nieuwe trailer van Blade Runner: Enhanced Edition toont de verbeterde graphics tijdens filmpjes van de game.

Eerder dit jaar kondigde Nightdive Studios, bekend van onder andere de System Shock-remake, de remasters van de Turok-games en de aankomende Shadow Man-remaster, Blade Runner: Enhanced Edition aan. De game komt dit jaar nog uit op pc, PlayStation 4, Xbox One en Switch.

De verbeterde graphics zijn te danken aan de KEX-engine. Dat is dezelfde engine die gebruikt wordt voor System Shock: Enhanced Edition en de Turok-games. Spelers kunnen verbeterde graphics, animaties en tussenfilmpjes verwachten, alsmede de mogelijkheid om de besturing aan te passen.

De klassieke point-and-click adventure Blade Runner van Westwood Studios verscheen in 1997. Dat was opvallend, want de film waarop de game gebaseerd is verscheen in 1982. In plaats van een gemakkelijke kopie van de film, werd spelers een gedeeltelijk gerandomiseerde adventure voorgeschoteld. Personages hadden een real-time schema die ze aanhielden en er waren ook nog eens verschillende eindes.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Man wat vond ik deze game als jochie vet! 4 cd's ook! Dat was nogal wat voor die tijd. De verschillende eindes waren voor mij ook iets nieuws, dat je zelf invloed had op het einde van een game vond ik zo tof! De game meerdere malen, ook samen met vriendjes, door gespeeld. En toen had ik nog nooit van die hele film gehoord! Ben heel benieuwd naar hoe de remake gaat spelen.

0
test

@Derper same here. Al kende ik de film wel al. Ik twijfel wel of wij hem toen hebben uitgespeeld; iets zegt mij dat we op een gegeven moment muur vast zaten.. hmm te lang geleden. Ik weet nog niet 100% zeker of ik de enhanced ga halen, weet niet helemaal of deze de tand des tijds heeft doorstaan qua gameplay. Als ik heel eerlijk ben vind ik de grafische upgrade niet bijster spectaculair. Voor die lampies zijn nog heel erg pixelachtig. Tikkeltje zonde; toen der tijd was dit grafisch een prachtige adventure. Even de reviews afwachten denk en allicht als ie in de aanbieding is.

0
test

Wat een slappe bedoeling zeg. Niets meer dan alleen een filter er overheen.. Bij een remaster verwacht ik dan dat de cinematics toch opnieuw gerendered worden (wat hier duidelijk niet het geval is). Mag hopen dat dit een gratis upgrade is als je op gog/steam het spel al hebt, want anders is het niets meer dan een moneygrab..

0
test

@SuperDre Precies wat jij zegt. Dit is minstens net zo slecht als de beelden van de "remaster" van Shadowman. Lijkt op een hele makkelijke luie poging om met bekende titels nog een keer geld binnen te harken.

0

Aanbevolen voor jou