Valve waarschuwt voor spelen op Steam Deck tijdens hoge temperaturen

Valve waarschuwt voor spelen op Steam Deck tijdens hoge temperaturen

Valve waarschuwt gamers dat ze het beste niet kunnen spelen op Steam Deck wanneer de omgeving warmer is dan 35 graden Celcius.

Dat deed het bedrijf op Twitter. Europa heeft al een paar dagen te kampen met een hittegolf, waarbij temperaturen regelmatig boven de 35 graden komen. 

Valve meldt dat wanneer de omgevingstemperatuur hoger dan 35 graden is, de Steam Deck mogelijk mindere prestaties dan gebruikelijk levert om zichzelf te beschermen. Het lijkt er echter niet op dat het gevaarlijk is voor het apparaat; pas bij 105 graden zou het systeem zichzelf uitzetten.

Valve is niet het enige bedrijf dat gamers heeft gewaarschuwd tijdens de hittegolf. Nintendo raadde spelers vorige week ook al aan hun Switch niet te gebruiken tijdens de hoge temperaturen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik zat op de grond met mn airco en steam deck aan heerlijk Ender Lilies te spelen gisteren. Mijn game PC liet ik lekker uit. Hitte genoeg hier.

0

@incarnatus Ik moest het met mijn gaming laptopje doen (want iets anders doen zat er gewoon niet in)... die zat lekker extra warmte de kamer in te blazen. Op dat soort momenten zou ik ook wel een Deck willen hebben ja.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou