Valve levert vanaf deze week tweemaal zoveel Steam Deck-exemplaren

Valve levert vanaf deze week tweemaal zoveel Steam Deck-exemplaren

Valve levert vanaf deze week naar eigen zeggen meer dan tweemaal zoveel exemplaren van de Steam Deck.

Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt. De productie van het apparaat is namelijk toegenomen. Sinds de release van de Steam Deck is er een flink tekort aan het apparaat - daarom ontvangen mensen die een exemplaar reserveren pas veel later een exemplaar.

Afgelopen maandag werd de laatste lichting Steam Decks naar reserveringen voor het tweede kwartaal van het jaar verstuurd. Vanaf donderdag begint de verzending van reserveringen voor het derde kwartaal. Mensen krijgen als ze hebben gereserveerd eerst een bericht binnen, waarna men 72 uur heeft om te reageren en de bestelling af te ronden.

Begin deze maand werd het Docking Station voor de Steam Deck nog voor onbepaalde tijd uitgesteld vanwege een tekort aan onderdelen. Het Docking Station kan aan een scherm worden aangesloten, waarna de Steam Deck simpelweg in het station kan worden gezet. Vervolgens kan men op het scherm waar de Docking Station op is aangesloten spelen. Men kan tevens "praktisch elke usb-c-hub" als alternatief voor het officiële dock gebruiken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor Ik welkom u in deze wereld, of het nou huisjesmelkers zijn of product opkopers, weinig wat wij als consumenten kunnen doen behalve niet kopen van hun. Gelukkig met games en consoles is het nog optioneel (je hebt ze niet nodig), als het op huizen kopen / huren of dat soort zaken gaat dan zul je ermee akkoord moeten gaan als er geen alternatieven zijn.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Messtranor tja, daar heb je een punt. Maar ik vind de mensen die er zoveel meer voor betalen nog dommer.

0

@Vogeltje Als je niet op de knaken hoeft te letten en het heel graag wil hebben , waarom niet Er word ook genoeg geld betaald voor oude rotzooi ( zoals een sealed Mario game )

0

Mijn reservering staat nog steeds op "Na Q3, oktober of later" dus die extra capaciteit zullen ze wel tot op zekere hoogte hebben ingecalculeerd. Jammer, had graag gezien dat ik ineens naar Q3 zou zijn geschoven :P. Gewoon geduld hebben, komt vanzelf goed.

0

Aanbevolen voor jou