Valve geeft tijdens The Game Awards elke minuut een Steam Deck weg

Valve geeft tijdens The Game Awards elke minuut een Steam Deck weg

Valve geeft gedurende de uitzending van The Game Awards volgende week elke minuut een exemplaar van de Steam Deck weg.

Dat heeft het bedrijf aangekondigd. The Game Awards worden in de nacht van 8 op 9 december uitgezonden vanaf 01:30 uur Nederlandse tijd. Eerst volgt een halfuur een pre-show, waarna de hoofdshow naar verwachting zo'n 2 à 3 uur in beslag neemt.

Mensen moeten zich via de Steam-website registreren om mee te doen aan de loting. Ook moet men naar The Game Awards kijken. Daarnaast moet men ergens tussen 14 november 2021 en 13 november 2022 een aankoop hebben gedaan op Steam en geen gelimiteerd account hebben vanwege slecht gedrag.

The Game Awards worden vervolgens live uitgezonden via https://steam.tv en in de chat van die stream wordt elke minuut een nieuwe winnaar uitgekozen. Het gaat overigens om de 512GB-versie van de Steam Deck.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Anders komen ze er waarschijnlijk niet vanaf!

0
test

@Iconic het is best een tof apparaat hoor.

0
test

@Iconic volgens mij loopt het hartstikke lekker, ze kunnen maar net aan de vraag voldoen. Vaak is er een langere levertijd. Het ding heeft mij weer aan het gamen gekregen terwijl ik er een beetje op was uitgekeken. Werkt snel, makkelijk mee te nemen (binnenshuis) en de sleep mode en direct doorgaan werkt heerlijk.

0
test

Toffe actie!

0

Aanbevolen voor jou