Valve geeft korting op Steam Deck om eenjarig bestaan te vieren

Valve geeft korting op Steam Deck om eenjarig bestaan te vieren

Omdat de Steam Deck een jaar uit is, geeft Valve tien procent korting op alle modellen van de Steam Deck.

Geïnteresseerden kunnen tot en met 23 maart de Steam Deck met 10 procent korting kopen. De versie met 64 GB aan schijfruimte is nu tijdelijk 377,10 euro,  de versie met 256 GB is nu 494,10 euro en de versie met 512 GB is 611,10 euro.

"Zonder deze hele community was de Steam Deck nooit zo'n succes geworden en daarom hebben we als dank een korte video samengesteld om samen met jullie de hoogtepunten te vieren van het eerste Steam Deck-jaar", zo schrijft Valve. De video in kwestie is hieronder te bekijken.

Steam Deck-ontwikkelaar Pierre-Lou Griffais meldde onlangs aan PC Gamer dat er interesse is in een Steam Deck met een oled-scherm, maar dat het niet zo gemakkelijk is om dat op de markt uit te brengen. "Het scherm is in de kern van het apparaat. Alles is er aan verankerd. Alles is om elkaar heen gebouwd wanneer je naar een apparaat dat zo klein is kijkt. Het zou dan ook veel meer werk zijn dan mensen verwachten. We sluiten het niet uit, maar het idee dat we gewoon het scherm kunnen verwisselen en klaar zijn - er is veel meer voor nodig."

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Toffe move van Valve om dit te doen in tijden van inflatie! Heb net mijn 256gb versie binnen..nog niet veel kunnen spelen maar t beloofd een top apparaat te zijn en wellicht mijn switch volledig te vervangen!

0
test

Beste aanschaf van vorig jaar. Ik speel nu eindelijk spellen uit mn backlog. Nooit beseft dat even achter de pc zitten zo’n enorme drempel was geworden in een drukke leven.

0

Aanbevolen voor jou