Vacature Pokémon-ontwikkelaar noemt next-gen hardware

Vacature Pokémon-ontwikkelaar noemt next-gen hardware

Een vacature van Pokémon-ontwikkelaar Creatures hint naar next-gen hardware.

Dat schrijft VGC. "Research en ontwikkeling voor andere next-gen hardware" is een van de punten van de vacature. Dat suggereert dat het bedrijf plannen heeft voor een project op toekomstige hardware. Het is nog onduidelijk om welke hardware het gaat. Nintendo heeft nog geen opvolger van de Nintendo Switch aangekondigd.

Eerder lekten al wel mogelijke details over de opvolger van de Switch uit. Zo zou de GPU gebaseerd zijn op Ampere, dezelfde architectuur als die uit Nvidia's RTX 30-kaarten. Dat zou betekenen dat zowel ray tracing als DLSS 2.2 tot de mogelijkheden behoren.

Hoe dan ook is er officieel nog niets bekend over een mogelijke opvolger van de Nintendo Switch. Nintendo heeft vooralsnog allerlei games voor de huidige Switch aangekondigd die dit en volgend jaar uitkomen, waaronder The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom en Pokémon Scarlet en Violet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja het is logisch dat Nintendo hieraan werkt. Hoe lang duurt het traject brainstormen tot een werkelijk product? Een jaar of 4? Nou dan is het logisch dat men nu al bezig is met de toekomst en ook weet wat men wil. Want dat doel is het eerste wat bedacht wordt. Ik vraag me af of dat bij Pokemon wat gaat doen. Een hoogstaande gfx serie is het toch al niet. Ik zeg niet dat het lelijk is maar zelfs in de beperkte hardware van de switch zijn ze nog altijd de middenmoot. Dus ook op betere hardware zullen ze de middenmoot blijven. Dat is ook niet erg als de games maar conform de verwachtingen is. Maar ik wil maar zeggen dat ik me eerder ga verheugen als anderen zich gaan inzetten voor toekomstige switch hardware. Maar goed ik wil mij fout wel graag zien en ervaren dat de toekomstige next hen Pokemon echt een grafisch hoogstandje wordt.

0
test

@watashi wa maurice desu. Pokemon zal nooit een grafisch hoogstandje worden. De games moeten ongeveer iedere drie jaar uitkomen, dus is de ontwikkeling ronduit te kort voor technische hoogstandjes. Simpelweg meer mensen inhuren zal ook niets helpen, enige mogelijkheid is om een Call of Duty-methode te gebruiken en meerdere teams op de grote releases van een franchise te zetten. Al doen ze dit nu volgens mij al een beetje bij de Pokemon, mondjesmaat. Nu dan het punt waarom dit toch wel belangrijk nieuws is.... Pokemon games komen iedere drie jaar uit. Als ze nu spreken over toekomstige hardware... Gen 10 zal in 2025 of 2026 uitkomen. De Switch opvolger zal dan in een periode tussen 2024 en 2026 uit kunnen komen.

0
test

@Ardyn De tijd tussen releases zegt natuurlijk niks over de ontwikkeltijd. Plus pokemon games komen pratisch jaarlijks uit, als je de remakes en spinoffs(arceus) meetelt

0
test

Tja, alleen zijn Nintendo consoles nooit next gen, maar altijd past gen om zo een grote marge te kunnen houden.

0
test

@SuperDre Klopt. Maar dat werkt blijkbaar heel goed voor hen. Laat die 2 kemphanen het maar uitmaken wie de beste is. Het is net als het aloude verhaal van de 2 die vechten om een schat en de 3e niet sterke er ondertussen het hardste om lacht omdat die stiekem een groter deel afpakt dan men zou verwachten. Hahaha Maar ja je hebt wel gelijk. Dat is wel een klein nadeel omdat ik een echte next gen Nintendo wel zou willen zien en dan met de games die ze zelf maken zoals Mario en zelda in de mooiste kwaliteit die zelfs de mooiste ps6 en Xbox series XXL ( of wat het ook gaat worden)games op gelijk niveau plaatsen en dan samen met bijvooorbeeld ook de full support van de cross console games zoals CoD. Dan zou Nintendo stiekem wel eens de meeste verkocht kunnen worden.

0
test

@SuperDre klopt niet Nintendo heeft in verleden wel zeker next gen consoles gehad. Alleen wii, wii u en switch waren oude tech om winst te maken op launch.

0
test

@hulstpower Ik weet wel zeker dat de Gamecube voor die tijd ook een next gen was en de N64 hmm dat moet ik opzoeken :).

0
test

@hulstpower Juist ja, vanaf de Wii is het allemaal 'oude' tech geweest.

0

Aanbevolen voor jou