Update voor Mario Kart 7 uitgebracht

Update voor Mario Kart 7 uitgebracht

De elf jaar oude Nintendo 3DS-game Mario Kart 7 heeft een update gekregen.

Dat ontdekte Twitteraar SantamealDome. Het is voor het eerst in tien jaar dat de Nintendo 3DS-game van een update wordt voorzien. Update 1.2 lost volgens Nintendo enkele problemen op om de gameplayervaring te verbeteren (via Eurogamer). Mogelijk lost de update ook een beveiligingsprobleem op. Eerder werd een soortgelijke update uitgebracht voor Splatoon 2 en Animal Crossing. Nintendo heeft dat niet bevestigd.

Mario Kart 7 kwam op 1 december 2011 uit op de Nintendo 3DS. De game introduceerde onder andere de mogelijkheid om te vliegen, onder water te rijden en het aanpassen van karts. De laatste update van het spel kwam op 15 mei 2012 uit. Op 29 mei 2014 kwam diens opvolger, Mario Kart 8, uit op de Wii U.

Laatstgenoemde is inmiddels al jaren uit op de Nintendo Switch in de vorm van Mario Kart 8 Deluxe. Momenteel wordt er betaalde dlc voor de game uitgerold. Inmiddels zijn er al drie pakketten met ieder acht banen uitgekomen. De overige drie pakketten worden voor het einde van 2023 uitgebracht. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou