Ubisoft zou Assassin's Creed Mirage nu in oktober willen uitbrengen

Ubisoft zou Assassin's Creed Mirage nu in oktober willen uitbrengen

Officieel is er nog geen releasedatum bekend

Ubisoft zou intern hebben besloten om Assassin's Creed Mirage niet in augustus, maar in oktober van dit jaar uit te brengen.

Insider Gaming-journalist Tom Henderson claimt dat te hebben vernomen. Hoewel er officieel nog geen releasemaand van de game bekend is, gingen er sinds eind vorig jaar al geruchten dat het spel voor augustus dit jaar gepland stond. Onlangs werd dat gerucht extra kracht bijgezet door een claim van een GameStop-werknemer. Maar Henderson meldt nu dus dat Ubisoft een paar maanden extra nodig zou hebben. Dat zou ook het geval zijn wat betreft Nexus, de vr-game binnen de franchise.

Officieel is er nog geen releasedatum of -maand bekend. Ubisoft zendt op 12 juni echter een nieuwe Ubisoft Forward uit - mogelijk wordt tijdens die livestream meer informatie gegeven.

Assassin’s Creed Mirage speelt zich af in Bagdad en begint tijdens de gouden eeuw van de stad in het jaar 861. Spelers kruipen in de huid van Basim Ibn Ishaq, bekend uit Assassin's Creed Valhalla, dat zich twintig jaar na Mirage afspeelt. De game richt zich op één grote stad. Elementen uit de eerste games uit de reeks keren daarbij terug. Spelers kunnen een "rijkere en dichtbebouwde spelwereld" verwachten, en een stealth-systeem dat dynamischer dan voorheen zou zijn. Het spel komt naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en S, Xbox One en pc.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De vorige AC's kwamen geloof ik ook uit in het najaar, dus heel gek zou het niet zijn.

0

@Aerofox81 en dat is hoe die "leakers" bijna allemaal werken. Ze gokken maar wat raak, iemand krijgt vanzelf een keer gelijk. Vanaf dat moment heeft diegene credibility tot ie een keer fout gokt. Dan is er wel weer iemand anders die het alsnog goed gokt. En de cycle begint opnieuw. Dit soort berichten zorgen er alleen maar voor dat niemand deze data nog serieus kan en zal nemen.

0

@MikkelR1 Henderson heeft wel vaak gelijk gehad! Nietwaar? Battlefield bijvoorbeeld

0

Aanbevolen voor jou