Ubisoft wijkt niet af van huidige open wereld-formule

Ubisoft wijkt niet af van huidige open wereld-formule

Tijdens een interview met GameIndustry.biz vertelt Ubisoft CEO Yves Guillemot dat zij het huidige open wereld-design voorlopig blijven aanhouden en zelfs willen uitbreiden.

GameIndustry.biz vroeg of Ubisoft gaat terugkeren naar de voormalige formule zoals gezien bij Assassin’s Creed Unity of dat zij bij het open wereld-concept van Odyssey blijven. Het verschil is dat Unity een kleinere omgeving met meer focus aanbood, terwijl de nieuwere games in de serie een groter speelveld bevatten. Guillemot meldt dat ze de huidige formule blijven behouden, “Ons doel is om ervoor te zorgen dat je een Unity kan hebben binnen een Odyssey. Als je een verhaal van vijftien uur wil dan kan dat, maar je kan ook andere verhalen hebben.”

Daarna wordt er ingegaan op het financiële aspect van het ontwikkelen van dit soort games. Open wereld games zijn duur om te produceren, terwijl de kosten voor de consument ongeveer gelijk blijven. Wanneer Guillemot gevraagd wordt om hier wat meer over te vertellen, zegt hij dat dit model te onderhouden is doordat het aantal spelers van de games groeit. De toenemende markten en langere levensduur van games geeft hij ook als redenen.

Voorlopig gaat Ubisoft zich dus houden aan games met een open wereld, waarbij de gebruiker volledig kan kiezen hoe hij/zij de game wil spelen.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vooral zo doorgaan Ubisoft! Love Origins & Odyssey (en laten we ook Tom Clancy's Wildlands en straks Breakpoint niet vergeten)

0

Origins was best leuk, odyssey vond ik dan weer niks en was ik na 2 uurtjes wel klaar mee.

0
test

@Fred6er grappig, ik had t juist andersom. Odyssey vond ik zou gaaf dat ik maar een vakantie naar griekenland heb geboekt. Ik ga volgende week😇

0

Aanbevolen voor jou