Update: Ubisoft werkt aan battle royale-shooter Hyper Scape

Update: Ubisoft werkt aan battle royale-shooter Hyper Scape

Ubisoft werkt aan een gratis te downloaden battle royale-shooter genaamd Hyper Scape.

Update: Gisteren waren er al hints van insiders aan het licht gekomen, maar inmiddels heeft Ubisoft vandaag een teaser website voor de game gelanceerd. De website is zogenaamd van een bedrijf genaamd Prisma Dimensions dat zich specialiseert in "directe neurale simulatie". Op de website valt te lezen dat op 2 juli meer wordt onthuld.

Oorspronkelijk bericht:

Volgens e-sports insider Rod Breslau gaat de uitgever later vandaag voor het eerst hinten naar de game. Hyper Scape zou ontwikkeld worden door Rainbow Six Siege- en Assassin's Creed-studio Ubisoft Montreal.

Breslau claimt dat Hyper Scape in juli eerst op pc uitkomt. Op 12 juli houdt Ubisoft zijn Forward-evenement ter vervanging van diens E3-persconferentie, en mogelijk hangt de lancering hier mee samen. Voor die tijd zouden er echter al bètatests worden gedaan, mogelijk zelfs al volgende week.

Qua setting zou het om een snelle, futuristische shooter gaan met de nadruk op Twitch-integratie. Zo zouden mensen in de chat de gameplay van de stream die men bekijkt kunnen beïnvloeden. Later dit jaar zou Hyper Scape ook naar consoles komen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Is Battle Royale nog steeds zo populair? ik speel het niet en volg ook geen streamers dus zou het niet weten. dit lijkt mij een beetje laat.

0
test

@loki82 ik heb PUBG gedaan en doe nu CoD Warzone. Toen ik eenmaal eerste was geworden leek het spel mij ineens doelloos geworden. Bij CoD Warzone speel ik vooral met vrienden, we zijn een keer eerste geworden en spelen het vooral voor de gezelligheid. Solo is een stuk lastiger, stel je een grote map voor gevuld met campers. Maar het kan ook erg spannend zijn, vooral omdat gevaar om elk hoekje kan zitten( te campen). Je word geforceerd om naar een bepaald punt te reizen, dit doen ze door een veilige cirkel te creeren. Buiten de cirkel ben je dood. Wanneer de tijd op is verschijnt de volgende cirkel binnen de circel die net gesloten is. Nu heb je weer de tijd om naar de cirkel te reizen. De cirkels worden steeds kleiner en er zullen meer vuur gevechten uitbreken. Vluchtende teams, snipende teams op flats, solo spelers die hun teamgenoten terug proberen te krijgen. kan erg chaotisch worden. Je zou het kunnen proberen, Warzone is gratis, maar je hebt wel meer dan 160gb nodig voor de test XD (met vrienden en headsets op is het wel een stuk leuker)

0

Zo zie je maar weer dat de beursmannetjes de touwtjes in handen hebben. Ze weten totaal niet wat er speelt op game gebied. Ze horen dat er met battle royaal veel geld valt te verdienen. Ik weet zeker dat dit project na een jaar de stekker er uit gaat trekken.

0
test

@marco300 net als met Rockstar Games op dit moment. Als ze het echt voor de gamers deden, dan hadden we nu al GTA VI.

0

Aanbevolen voor jou