Ubisoft ontslaat tot wel zestig Amerikaanse en Britse werknemers

Ubisoft ontslaat tot wel zestig Amerikaanse en Britse werknemers

Er "wordt focus aangebracht" bij Customer Relations Center-team

Ubisoft ontslaat tot zestig werknemers uit diens Customer Relations Center-team ontslagen.

Dat heeft het bedrijf bevestigd. Voordat Ubisoft het bevestigde, lieten verschillende ontslagen werknemers op social media al weten naar nieuw werk te zoeken. Om hoeveel ontslagen het gaat is niet bekend, maar het bedrijf meldt dat het maximaal om zestig personen kan gaan.

Ubisoft wil diens Customer Relations Center-team "aanpassen om focus aan te brengen, terwijl we onze spelers overal ter wereld consistent willen ondersteunen".

Een van de ontslagen werknemers is Matthew Hayes, die op social media liet weten dat het ontslag uit de lucht kwam vallen. "Ik ben gescheiden, woon alleen met een hypotheek en heb een dochter waarvan ik hou en die ik graag ondersteun, dus als iemand een tip heeft, laat het alsjeblieft weten."

Ubisoft maakt op 16 mei diens fiscale cijfers bekend - het is niet ongebruikelijk dat bedrijven rond deze tijd reorganiseren. Daarbij vinden er in de technologiesector de laatste tijd sowieso veel ontslagrondes plaats - zoals bij Xbox, Take-Two en Unity.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

"het is niet ongebruikelijk dat bedrijven rond deze tijd reorganiseren. Daarbij vinden er in de technologiesector de laatste tijd sowieso veel ontslagrondes plaats - zoals bij Xbox, Take-Two en Unity." Ik snap dit heel goed, geen enkel bedrijf staat stil, maar waarom wordt dit gedaan zonder melding bij medewerkers? Dit is zeker een Amerikaans ding dat dit zomaar kan.

0

Goed dat Coola niet in Amerika woont anders zou ie misschien ontslagen worden

0

Aanbevolen voor jou