Ubisoft onthult nft's voor Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft onthult nft's voor Ghost Recon Breakpoint

Ubisoft heeft Quartz onthuld, een platform voor nft's (non-fungible tokens) die spelers van diverse Ubisoft-games kunnen kopen en weer verkopen.

Op die manier wil Ubisoft spelers meer controle geven over de items die ze kopen in games. Spelers kunnen - mits ze zijn verbonden met Ubisoft Connect - bepaalde items kopen en weer verkopen. Ook moeten sommige items vrij te spelen zijn.

Vooralsnog zijn de eerste nft's alleen gelimiteerde cosmetische items voor Ghost Recon Breakpoint die op blockchaintechnologie draaien. Dat moet minder energie verbruiken dan andere blockchaintechnologie, zoals Bitcoin. Het bedrijf noemt de nft's 'Digits'. 

De eerste drie Digits worden in de loop van deze maand aan de game toegevoegd. Men kan maar één Digit tegelijkertijd in het bezit hebben en in Breakpoint moet men minstens 18 jaar zijn.

Quartz is nu nog in bèta en alleen bruikbaar in de pc-versie de game in een paar regio waar Nederland niet onder valt. De website is hier te bezoeken, al is ook deze niet beschikbaar in Nederland. De regio waar Quartz is gelanceerd, zijn de VS, Canada, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Australië en Brazilië.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ik ben benieuwd of Ubisoft per verhandeling van een dergelijk item nog een percentage vangt

0
test

@Ziminar Haha, natuurlijk gaat dat gebeuren

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor Ik moest lachen :D

0

Aanbevolen voor jou