Ubisoft nog onzeker over toekomstige exclusiviteit Splinter Cell | Gamer.nl

Ubisoft nog onzeker over toekomstige exclusiviteit Splinter Cell | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We moeten nog maar afwachten welke besli ingen worden gemaakt door ons management", zegt Maxime Béland, creative director van Ubisoft. "Het besluit om Splinter Cell: Conviction exclusief voor de Xbox 360 uit te brengen was een zakelijke besli ing."

Splinter Cell: Conviction

Hoewel een PlayStation 3-versie van Splinter Cell: Conviction niet op de planning staat, was er op twee curriculum vitae's van Ubisoft-medewerkers een tijdje te lezen dat zij wel degelijk aan een PlayStation 3-versie hebben gewerkt. Ubisoft heeft echter nog niets aangekondigd over een eventuele port.

Splinter Cell: Conviction is over ongeveer twee weken ook op de PC te spelen. Deze versie bevat dezelfde DRM die ook in andere Ubisoft titels te vinden is. "We vinden het belangrijk om onze PC games te beschermen tegen piraterij en het staat ons toe om te kunnen blijven investeren in het ontwikkelen van creatieve en innovatieve games op het PC platform", aldus Béland.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou