Ubisoft komt niet met een nieuwe Assassin's Creed-game in 2019 | Gamer.nl

Ubisoft komt niet met een nieuwe Assassin's Creed-game in 2019 | Gamer.nl

Er komt geen nieuwe Assassin's Creed-game in 2019. In plaats daarvan hoort Assassin's Creed Odyssey meerdere jaren mee te gaan. Dit maakt Ubisoft CEO Yves Guillemot bekend op Gamescom.

Guillemot legt uit dat de release van A a in's Creed Ody ey was besloten voor 2018 doordat het tegelijkertijd werd ontwikkeld met A a in's Creed Origins, dat in 2017 verscheen. Hierdoor verschijnt het jaar na Ody ey niet direct een nieuwe game in de reeks.

Guillemot zei tijdens de Gamescom: "We hadden een game in 2017 en we hebben er één voor dit jaar, maar we hebben geen volledig nieuwe A a in's Creed-game voor volgend jaar. Dat is vooral omdat beide teams apart van elkaar werkten, dus voor nu hebben we twee games, één voor elk jaar."

Wanneer er gevraagd werd of er een spin-off of iets kleiner zou verschijnen, zei Guillemot dat dit opnieuw niet het geval was. In plaats daarvan werd gezegd dat er op een reguliere basis meer content komt naar A a in's Creed Ody ey. De CEO van Ubisoft zegt dat spelers van de nieuwe A a in's Creed-game jaren vooruit kunnen en ze gaandeweg nieuwe mogelijkheden aangeboden krijgen om de game te spelen.

A a ins Creed Ody ey

Guillemot voegde eraan toe dat het doorbreken van het lancering chema uiteindelijk de moeite waard is geweest. "De tijd gaf het team de mogelijkheid om ze te laten brengen wat ze echt wilde. De community heeft erg positief gereageerd en wanneer ik kijk naar wat wij gaan brengen met Ody ey ben ik ervan overtuigd dat de community van Origins verbaasd zal zijn."

A a in's Creed Ody ey speelt zich af in het oude Griekenland en geeft de speler onder andere de mogelijkheid om te kiezen voor een mannelijke of vrouwelijke protagonist. Daarnaast werd eerder bekend dat de map in Ody ey de grootste is in de franchise en de focus van de game gelegd wordt op het varen.

A a in's Creed Ody ey verschijnt op 5 oktober 2018 voor pc, Xbox One en PS4.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou