Ubisoft gaat weer games op Steam uitbrengen

Ubisoft gaat weer games op Steam uitbrengen

Ubisoft gaat een aantal van diens games weer op Steam uitbrengen.

Dat heeft het bedrijf bevestigd. Assassin's Creed Valhalla komt op 6 december op Steam te staan - op dezelfde dag dat de laatste grote update voor de game uitkomt. Ook Roller Champions en Anno 1800 verschijnen ergens gedurende de komende maanden op Steam.

De meest recente game die Ubisoft op Steam heeft uitgebracht, is het in 2019 verschenen Trials Rising. Verder prefereerde de uitgever de laatste jaren het uitbrengen van games op diens eigen digitale winkel en Epic Games Store. De keuze om weer terug te keren naar Steam is dus een opvallende.

Eerder deze maand gingen er al geruchten over Ubisofts terugkeer naar Steam, toen er in de broncode van Assassin's Creed Valhalla via Ubisoft Connect de vermelding van de winkel werd gevonden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een meesterlijke zet van Ubisoft, deze actie is uiterst begrijpelijk en steam moet van geluk spreken dat Ubisoft zijn parels van games wilt delen met ze. Deze zet is een teken van de gouden tijden die Ubisoft momenteel doormaakt, en het eind is nog niet in zicht. Met alle AC games op een plek kunnen we allemaal spreken van een wereldwonder, dit zie je maar een keer in je leven. Meesterbrein Yves Guillemot heeft dit goed uitgedacht, dit is typisch Ubisoft. Alles wat ze uitbrengen en doen is van wereldklasse, niets meer en niets minder. Iedereen die er niet mee eens is doet dit om te haten op het succes.

0
test

@Lavandou fijn zoveel sarcasme op de vroege ochtend.

0
test

Word je dan redirect naar hun launcher of kan je ze echt het spel starten via steam?

0
test

@-JK- lijkt me rechtstreeks. Vanuit de Xbox app op Windows kun je Ubisoft games ook direct starten zonder Ubisofts launcher.

0

@Aerofox81 Ja vanuit Steam ook aangezien dat stilletjes de ubi launcher opstart. Je hoeft er zelf niets mee te doen maar dat neemt nog niet weg dat de Ubi launcher ertussen hangt als een man in the middle. Ik zou niet weten waarom ze daar spontaan mee zouden stoppen.

0

Aanbevolen voor jou