Ubisoft gaat games via Netflix aanbieden

Ubisoft gaat games via Netflix aanbieden

Ubisoft gaat vanaf volgend jaar diverse games via Netflix Games aanbieden.

Dat heeft de uitgever gisteren aangekondigd. Vanaf januari 2023 moet Valiant Hearts 2 speelbaar worden via de dienst. Ergens in 2023 volgt Mighty Quest 2 en op een nog onbekend moment moet er ook een Assassin's Creed-spel beschikbaar komen, al is er nog niets duidelijk over die game. De game houdt waarschijnlijk verband met de live-action Assassin's Creed-serie waar Netflix al geruime tijd aan werkt. De spellen zullen geen advertenties of in-game aankopen bevatten.

Netflix biedt abonnees sinds een tijdje games aan op smartphones. Er zit een speciaal tabblad in de mobiele versie van de dienst waar games geselecteerd kunnen worden. De games zijn buiten reguliere abonnementskosten gratis om te spelen en bevatten geen advertenties of in-app aankopen. Wel moeten de games, wanneer geselecteerd in de app, eerst gedownload worden, waarna ze direct via de Netflix-app opgestart kunnen worden.

Netflix
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dan hoop ik dat het toch ook snel mogelijk is om Netflix games op PC te spelen. Want als het vervolg op Valiant Hearts mobile only is zou dat doodzonde zijn.

0
test

@gusanito Ik had een enquete ingevuld van Netflix en een van de vragen was of je interesse hebt in hun games op desktop. Dus ze zijn ermee bezig. En wat Ziminar zegt, als het links zijn naar de Google Play Store kan het sowieso binnenkort.

0

Zal wel vooral oude games worden. Er staat ook al een oude assasins creed op amazon prime. Voor pc te downliaden.

0

Aanbevolen voor jou