Ubisoft gaat games mogelijk weer op Steam uitbrengen

Ubisoft gaat games mogelijk weer op Steam uitbrengen

Ubisoft is mogelijk van plan om games weer op Steam uit te brengen.

Een fan heeft ontdekt dat de broncode van de Ubisoft Connect-pagina van Assassin's Creed Valhalla recentelijk van een update voorzien is. Daarin wordt nu Steam vermeld.

Dat is opvallend, want de game is niet verkrijgbaar op Steam. De meest recente game die Ubisoft op het platform heeft uitgebracht, is het in 2019 verschenen Trials Rising. Verder prefereert de uitgever het uitbrengen van games op diens eigen digitale winkel en Epic Games Store.

Hoe dan ook is het nog niet officieel bekend dat Ubisoft-games weer op Steam gaan verschijnen. De uitgever heeft aan Insider Gaming laten weten niet te reageren op geruchten en speculatie.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deden ze dat niet dan? Heb die games geen seconde gemist.

0
test

Al die verschillende diensten. Het word heel ingewikkeld. Gewoon alles uitbrengen op Steam. Is makkelijker voor iedereen. Net zoals streamers. Gewoon alles op 1 plek

0
test

@chefry het is wel makkelijker, maar concurrentie tussen platformen kan de prijs drukken. Als er maar een enkele aanbieder is, kunnen ze doen wat ze willen, en dat kan nadelig zijn voor de gamer..

0
test

@Aerofox81 Bij een monopolie positie heb je altijd nog een waakhond die toekijkt

0
test

@chefry Steam neemt 30%... Vind dat echt overdreven veel dus ik begrijp het wel dat uitgevers liever via hun eigen platform kopen. Ik zou zelf wel alles via Steam willen natuurlijk, wordt mijn library erg blij van :P

0

@Markus88 Tsja een familielid van mij die koopt pc spellen die die al heeft op een andere pc app nog een 2e keer om ze ook op steam te hebben staan. Al vind ik dat zelf toch wel geld weg gooien.

0
test

@Markus88 En Epic eist 15% van iedere game gemaakt met Unreal die wordt verkocht op Steam. Net zo oneerlijk.

0

@chefry of gewoon de keuze aan de gebruiker overlaten. Ik heb ook liever alles op Steam, maar als iemand anders het graag op een andere dienst wil, is hij vrij om daar in te kiezen. Daarnaast zou het nog mooier zijn om geen launchers met elkaar te koppelen, dus dat je naast Steam geen uplay nodig hebt om de game te starten

0

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou