Typfout skyrim prijsvraag | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Sinds wanneer is Skyrim niet jullie nummer 1 van 2011 ? :P\n\n''Skyrim is niet onze nummer 1 van 2011 omdat de game het beste verhaal vertelt. De actie wordt daarvoor net iets te chaotisch en onfilmisch in beeld gebracht.''
---------------
Ingezonden door: ipodkiller

 

Gamer.nl:

Dit is de volledige alinea waar je het over hebt.

"Skyrim is niet onze nummer 1 van 2011 omdat de game het beste verhaal vertelt. De actie wordt daarvoor net iets te chaotisch en onfilmisch in beeld gebracht. Skyrim is de Gamer.nl nummer 1 van 2011 omdat de game je werkelijk je eigen verhaal laat bedenken. Dat is eens te meer het voordeel van games boven films of boeken. En de rijkelijk gevulde fantasiewereld van Skyrim blijkt de perfecte achtergrond voor meer zelfverzonnen verhalen dan we van te voren ooit hadden kunnen bedenken."

Duidelijk verhaal toch?


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou