Twitch-streamers als Ninja maken eigen game in Fortnite Unreal Editor

Twitch-streamers als Ninja maken eigen game in Fortnite Unreal Editor

Project V moet in 2024 beschikbaar komen

Diverse Twitch-streamers, waaronder Ninja, werken aan een eigen multiplayershooter binnen de Unreal Editor voor Fortnite (UEFN).

Eerder dit jaar kwam de UEFN officieel uit. De engine stelt mensen in staat om zelf gamecontent te maken en is voor iedereen beschikbaar. Twitch-streamers zoals Ninja, Nickmercs, Jack 'Courage' Dunlop en TimTheTatMan ontwikkelen nu hun 'Project V' in de engine. 

Project V moet "custom wapens, een volledige map, soepele besturing en unieke mechanismen" bevatten. Daarbij mogen de spelers tijdens het proces input geven en de ervaring op die manier vormen. Het spel moet pas in 2024 beschikbaar komen.

Het team noemt zichzelf Super Joy Studios, en moet volgens de officiële website een "nieuw type ontwikkelaar" worden - "eentje gericht op het maken van kwaliteit en fantasierijke ervaringen in de Fortnite Metaverse".

"We zijn een groep vrienden, gamers en content creators en zijn gepassioneerd over battle royales. Sinds 2016 spelen we elke beschikbare battle royale-game op het hoogste niveau en hebben we collectief een publiek van meer dan 140 miljoen mensen opgebouwd. We weten wat een battle royale-game geweldig maakt."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou