Tweet hint mogelijk naar nieuw personage voor Apex Legends

Tweet hint mogelijk naar nieuw personage voor Apex Legends

Via social media wordt er mogelijk gehint naar een nieuw personage voor Apex Legends.

Op het officiële Twitter-account van de battle royale-game is een ingesproken bericht verschenen. "Hey, het is Williams. Man, P, ben je al klaar? Slaap je ooit wel eens? Binnenkort is het tijd voor pauze. Ik kom dit weekend langs - ik zorg voor de drank."

Williams is de Apex Legends-agent Bangalore - oftewel Anita Williams - die een Legendary skin heeft genaamd Officer Williams. Het is echter niet duidelijk wie de 'P' is waar ze tegen praat. De meeste spelers denken dat het om een nieuw personage voor seizoen zes gaat. Enkelen vermoeden dat Williams praat tegen Pathfinder, maar het zou wel opvallend zijn als Pathfinder aan de drank gaat.

Tot slot zijn er ook mensen die vermoeden dat het om Wattson gaat, die als bijnaam Paquette heeft. Het lijkt echter waarschijnlijk dat ontwikkelaar Respawn expres wat stof wil doen opwaaien voordat het een nieuw personage bekendmaakt - hoe dan ook is dat vooralsnog niet gebeurd.

Update: inmiddels is ook een tweede bericht op Twitter verschenen, waar het personage "lovely lady Parekh" wordt genoemd. Dion Bakar is in het bericht dankbaar voor een geweer die Parekh gemod zou hebben voor haar. Meer details zijn er nog niet.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou