Tweede seizoen The Walking Dead-game in herfst van dit jaar | Gamer.nl

Tweede seizoen The Walking Dead-game in herfst van dit jaar | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

In een interview met Eurogamer liet CEO Dan Connors kort geleden weten dat de game "in de herfst van het volgende jaar" verschijnt. Telltale heeft inmiddels aan Game Informer bevestigd dat hiermee 2013 en niet 2014 bedoeld werd. 

In het interview met Eurogamer meldde Connors wel dat er een kans is dat het tweede seizoen op de volgende generatie consoles verschijnt. "Ik zou het wel denken, maar het ligt compleet aan de timing. We hebben nog niet genoeg informatie van hen gekregen om iets aan te kondigen."

De online opties van de PlayStation 4 prikkelen de fantasie van Connors: "Ik vind het geweldig dat ze investeren in connectiviteit. Ik denk dat er veel ruimte is voor ons om daarin te groeien en er gebruik van te maken, zodat er nieuwe ervaringen gemaakt kunnen worden waarin statistieken en ervaringen gedeeld worden. Hier zit een gigantische kans in."

Tu en seizoen 1 en 2

Zowel Connors als scriptschrijver Gary Whitta bestigden eerder al dat er "iets extra's" tu en seizoen 1 en 2 van The Walking Dead verschijnt. Connors: "We hebben binnenkort waarschijnlijk meer aan te kondigen. Het wordt anders."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou