Tweede hotfix voor pc-versie The Last of Us: Part 1 uitgebracht

Tweede hotfix voor pc-versie The Last of Us: Part 1 uitgebracht

Richt zich op geheugengebruik en prestaties

Naughty Dog heeft een tweede hotfix uitgebracht waarmee de prestaties van de pc-versie van The Last of Us: Part 1 moeten worden verbeterd.

Afgelopen dinsdag kwam de game op pc uit, maar toen bleek al snel dat dat veel spelers prestatieproblemen en crashes ondervonden. Op Steam waren de gebruikersrecensies dan ook grotendeels negatief.

Eerder deze week bracht Naughty Dog de eerste hotfix uit waarmee al een aantal prestatieproblemen werden opgelost. Inmiddels is de tweede uit. Dit pakt onder andere het geheugengebruik aan, wat ook weer minder crashes moet veroorzaken. De volledige patch notes zijn op de Naughty Dog-website te vinden.

De pc-versie van The Last of Us: Part 1 is ontwikkeld door Naughty Dog en Iron Galaxy. Lars Cornelis gaf een 8,5 aan de vorig jaar verschenen PS5-versie van de game: "The Last of Us Part 1 is een nagenoeg exacte kopie van het origineel, maar dan volgens de huidige technische maatstaven. De een ziet dat als een luie remake met vrijwel geen aanpassingen, de ander zal blij zijn dat Naughty Dog trouw blijft aan het bronmateriaal. We kunnen eindeloos discussiëren of de remake nodig is, maar we hoeven in ieder geval niet te discussiëren over welke uitvoering van deze moderne klassieker béter is."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou