The Division 2 krijgt tweede dlc

The Division 2 krijgt tweede dlc

De tweede dlc van The Division 2 is aangekondigd en introduceert een nieuwe specialisatie genaamd de Technician Specialist.

Een dlc met een nieuwe specialisatie betekent een nieuw speciaal wapen, nieuwe missies en een hoop nieuwe loot. Het speciale wapen is in staat om meerdere doelwitten tegelijk onder vuur te nemen en deze met raketten op te blazen. Daarnaast worden er een nieuwe handpistolen, EMP-granaten en een nieuwe skill-variant toegevoegd. De nieuwe skill-variant heet de Artificer Hive en zorgt ervoor dat alle andere vaardigheden van de speler worden versterkt.

The Division 2

Spelers die in het bezit zijn van de Year 1-pass kunnen direct aan de slag met de nieuwe specialisatie, mensen die niet over de pas beschikken kunnen de nieuwe aftakking ontgrendelen door een aantal missies te voltooien. Verder introduceert de dlc twee nieuwe hoofdmissies. In één van deze missies vechten spelers in het Pentagon tegen de Black Tusks en in de andere missie worden spelers naar een onderzoekslab gestuurd.

Voor de mensen met de Year 1-pass komen er ook twee nieuwe geheime missies beschikbaar. Dit zijn missies op een kleinere schaal, maar met hoge intensiteit. Hier lees je de volledige titel-update en dlc toevoegingen.

Year 1-pass-houders kunnen vanaf 15 oktober aan de slag met de tweede dlc en vanaf 22 oktober verschijnt de update voor iedereen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Op zich vind ik dat Ubisoft het deze keer goed aangepakt heeft, het is in principe dezelfde game als deel 1 alleen dan met veel verbeteringen, meer een 1.2 versie dan een 2.0. Het bleef voor mij echter toch maar heel kort interessant, ik speel het toch graag SP en dat was minder boeiend. Het werd ook regelmatig erg chaotisch, vooral in de kleinere ruimtes.

0
test

Ik begin langzamerhand een hekel te krijgen aan games die me verslaafd aan loot proberen te maken ipv aan een spannend opbouwend verhaal met steeds uitdagendere gameplay, Laatst Mutant Year Zero gespeeld: wat een verademing was dat zeg; elk item of wapen dat je vind (en dat zijn er niet veel waardoor het elke keer als een hoofdprijs aanvoelt) is letterlijk een gamechanger (elk wapen dat je vind laat je weer opnieuw na denken over hoe je die het best in kan zetten en welke wapens die je al had het best kan herverdelen en in zetten enz), ipv 0,001% sterker dan je vorige wapen. Dat gezegd hebbende; kvind t wel relaxed om grindspelletjes met een H3 of gamekingsvideootje (maar een wel zonder Koos of Jelle dan) te combineren af en toe... en gratis dlc is altijd welkom natuurlijk :).

0

Aanbevolen voor jou