Tweede deel Final Fantasy 7 Remake moet relatief snel uitkomen

Tweede deel Final Fantasy 7 Remake moet relatief snel uitkomen

Square Enix is van plan om het tweede deel van Final Fantasy 7 Remake relatief snel uit te brengen.

Dat blijkt uit een interview met diverse ontwikkelaars van het bedrijf in het Japanse magazine Famitsu. Regisseur Tetsuya Nomura claimt dat Square Enix het tweede deel zo snel mogelijk wil uitbrengen. Wel moet het eindresultaat van een hoge kwaliteit zijn. Wat hem betreft moet het tweede deel beter worden dan het eerder dit jaar verschenen eerste deel.

Volgens Nomura is Square Enix ook van plan om wanneer het tweede deel officieel onthuld wordt meer details te geven over de plannen voor de gehele reeks. Zo kan het bedrijf dan aangeven uit hoeveel delen de reeks precies gaat bestaan.

Final Fantasy 7 Remake is een remake van de klassieke rpg. De eerder dit jaar verschenen game beslaat maar een klein gedeelte van het complete oorspronkelijke spel.

Final Fantasy 7 Remake

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Relatief snel vergeleken met de tijd tussen de eerste teaser van deel 1 en de uiteindelijke release? :) Ben wel heel benieuwd naar het tweede deel, deel 1 begint nu al aardig af te lopen volgens mij. Hoop dat ze de open spelwereld als in het origineel er ook in gaan verwerken.

0
test

Ja relatief kan alles betekenen :p

0

Aanbevolen voor jou