trololo | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

De meeste kennen de trolkoning sjaakiebananie wel, gebrekkig nederlands en argumenten tegen consoles en dat soort dingen. Ook is er een trend om iemands naam te jatten maar dan met 1 letter anders en zelfs het profielplaatje jatten.

Waarom doen die mensen zoiets? zoveel moeite om andere mensen boos te maken ofzo? Als dat is wat trollen willen dan heb ik daar ook aan bijgedragen. Het enige wat ik wilde is de community gezond houden.

Maar wat ziet mijn oog nu, een nieuwe trend; blogs maken die nergens op slaan, dingen die op een forum horen. Dat soort dingen kan je op het forum gedeelte kwijt, maar soms snappen sommige het niet of hij trolled. Er kunnen ook misverstanden ontstaan zoals met Bestgamerever, daarvan was ik heilig overtuigt dat het een troll was maar uiteindelijk was het dat niet. Soms is de grens zo krom dat het lastig te zien is wie aan welke kant staat.

maar wat kan je er aan doen? je zou het kunnen negeren, boos reageren of medelevend reageren voed de troll alleen meer. Maar je rechtvaardigheidsgevoel onderdrukken is heel lastig. Comments kan je minnen en ze verdwijnen dan vanzelf, maar een blog kan je niet verwijderen en blijft aanwezig.

Dus ik roep iedereen op.... om niets te doen :)
 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou