Trials HD beste Xbox Live Arcade game van 2009 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De Xbox Live Arcade Awards worden al drie jaar achter elkaar gehouden en worden door Microsoft georganiseerd. Gebruikers van Xbox Live stemden gedurende een bepaalde periode op hun favoriete Xbox Live Arcade-titels. Trials HD won in de categorie 'Best Overall Arcade Game' en liet daarmee titels als 'Splosion Man, Battlefield 1943 en Shadow Complex achter zich. Overigens wisten elk van de genoemde titels in andere categorieën wel prijzen mee te pikken, Battliefled 1943 en Shadow Complex vielen zelfs dubbel in de prijzen. Zo werd Battlefield 1943 uitgeroepen tot beste 'Co-operative Multiplayer Game' en 'Competitve Multiplayer Game' en is Shadow Complex de beste 'Solo Game' en heeft het de beste graphics volgens de stemmers.

Trials HD

In Trials HD draait het allemaal om scheuren op motorfietsen en enorme sprongen maken van springschansen om vervolgens weer stijlvol te landen. Spelers kunnen hun scores vergelijken met die van vrienden in hun Xbox Live-lijst, waardoor het competitieve element sterk naar boven komt. Op 23 december 2009 werd het Trials HD 'Big Pack' uitgebracht, een uitbreiding voor de game. De uitbreiding biedt 23 nieuwe tracks en nieuwe objecten voor de 'level creator', waarin spelers hun eigen levels kunnen maken voor uren extra spelplezier.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou