Trailer toont hoe Grand Theft Auto 3 in Unreal Engine 5 zou ogen

Trailer toont hoe Grand Theft Auto 3 in Unreal Engine 5 zou ogen

Een YouTube-kanaal heeft een trailer van Grand Theft Auto 3 gemaakt met Unreal Engine 5.

Op die manier geeft TeaserPlay via YouTube fans een beeld van hoe GTA3 er in de nieuwe engine van Epic Games uit zou kunnen zien. De beelden staan daarbij in schril contrast met de vorig jaar uitgebrachte Gran Theft Auto 3-collectie.

In de video is onder andere een nieuw model van hoofdpersonage Claude te zien, alsmede gedetailleerde omgevingen en lichtinval. Daarbij moet wel gezegd worden dat het puur om een trailer gaat, en dus geen speelbare game.

Op het

Watch on YouTube

zijn overigens nog veel meer klassieke en fictieve games te zien in een Unreal Engine 5-jasje, waaronder GTA: Vice City, Far Cry 7 en The Witcher 4.

Rockstar Games werkt overigens aan een nieuwe Grand Theft Auto-game. Daar is behalve de volgende quote nog niets over bekend: "Met de ongekende populariteit van GTA5 weten we dat velen van jullie nieuwsgierig zijn naar een nieuw deel in de Grand Theft Auto-serie. Bij elk nieuw project dat we starten, is het ons doel om aanzienlijk te verbeteren in vergelijking met dat wat we eerder hebben afgeleverd. We zijn blij dat we nu officieel kunnen bevestigen dat de actieve ontwikkeling voor het volgende deel in de Grand Theft Auto-serie in volle gang is."

Watch on YouTube
Grand Theft Auto 5

Grand Theft Auto 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De Rage 9-engine gaat ons echt wegblazen denk ik.

0
test

Volgende deel in volle gang??? Mag toch onderhand aannemen dat het bij af is.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Snoop213 Rockstar is een super waardeloos bedrijf geworden.... Konden beter een milk farm beginnen. echt walgelijk is het GTA 6 zal ook zeker tegenvallen en vol pay to play rotzooi en melk zooi zitten. Rockstar is niet meer wat het is geweest en het is dieptriest. En dat geld niet alleen voor Rockstar maar voor de gehele industrie in zn geheel er zijn gewoon geen games, geen creativiteit niks noppes nada, Gister uit ellende maar eens Re2 Remake met de next gen upgrade uitgespeeld , mooie game maar veeeeeeel te kort gellukig was ie maar 15 euro thank god for Eneba. Maar wat een verveling en leegheid in de gehele industrie..... maar hopen dat 30 juni worldslayer leuk word maar tfffoe! En dan zie je nog steeds mensen huilen en zeuren over het gebrek aan beschikbaarheid van de PS5 en Series X..... nou ze missen echt niks! Ik ben diep teleurgesteld en verdrietig over the state of the industry .

0

Aanbevolen voor jou