Total War: Warhammer 3 verschijnt op 17 februari 2022

Total War: Warhammer 3 verschijnt op 17 februari 2022

Total War: Warhammer 3 is vanaf 17 februari 2022 op pc verkrijgbaar.

Dat hebben uitgever Sega en ontwikkelaar Creative Assembly aangekondigd. De game komt dan op Steam, Epic Games Store en de Microsoft Store te staan. Ook verschijnt het spel meteen op lancering op Xbox Game Pass voor pc.

Er is ook een nieuwe trailer uitgebracht van de game, waarin de Ogre Kingdoms Race Pack centraal staat. Dit pakket is gratis voor mensen die de game van te voren reserveren of in de week van lancering het spel kopen. Via Game Pass moet de dlc wel apart gekocht worden. In Ogre Kindoms zitten onder andere Greasus Goldtooth en Skrag the Slaughterer - favorieten bij Warhammer-fans. De trailer is hieronder te bekijken.

In Total War: Warhammer 3 zitten onder andere nieuwe mechanics, facties en allerlei verbeteringen. Ook nieuw zijn Survival Battles. Deze gevechten spelen zich af op vijandelijk territorium. Het doel is om overgenomen punten op de kaart te verdedigen tegen vijanden. Spelers gebruiken verdiende bronmaterialen om allerlei barricades op te stellen en zo vijanden naar een punt op de map te lokken, waar ze gemakkelijker zijn te verslaan.

Na de release van Total War: Warhammer 3 wil Creative Assembly dlc uitbrengen waardoor de maps uit de drie Total War: Warhammer-games worden gecombineerd tot één grote map. Deze komt wel alleen beschikbaar voor mensen die alle drie de games hebben gekocht. Wanneer dit precies uitkomt is nog niet duidelijk.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou