Total War: Three Kingdoms wederom uitgesteld

Total War: Three Kingdoms wederom uitgesteld

Sega en Creative Assembly hebben Total War: Three Kingdoms voor een tweede keer uitgesteld. Het spel komt nu op 23 mei uit.

Three Kingdoms had eigenlijk op 7 maart moeten verschijnen op pc. De game werd eerder al uitgesteld van de herfst van 2018 naar de lente van 2019. Volgens Creative Assembly is de ontwikkelaar in de gelukkige positie dat het games kan uitstellen om ze zo goed mogelijk te maken.

Total War: Three Kingdoms speelt zich af in 190 na Christus in China. Zoals de titel al aangeeft was dit de periode van Drie Koninkrijken. Er waren drie koningen die bloedbad na bloedbad aanrichtten. Hieronder is een trailer te zien die vorige week verscheen en de twaalfde speelbare factie toont.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Waarschijnlijk de eerste total war game sinds de eerste shogun die ik niet met de launch ga kopen. Deze tijdsperiode kan me niet echt boeien vergeleken met Rome of Napoleon. En ik heb een hekel aan helden in tw. Stap wel in over een jaar wanneer ik mijn pc een upgrade geef.

0
test

@rohirrimdwarf Bij mij exact het tegenovergestelde. Heb er enorm veel zin in.

0

@Krytuun Ieder zijn eigen smaak. Veel plezier

0
test

@rohirrimdwarf Ik ga dit deel zelfs helemaal overslaan. Ik vind deze tijd en locatie ook helemaal niks. Heb veel liever een nieuwe empirie total war of misschien medieval. Een total war in de tweede wereld oorlog lijkt mij ook wel leuk. Is eens iets nieuws.

0
test

Dit is echt ruk, keek hier erg naar uit. Maarja liever een goed spel die wat later is dan een spel vol bugs

0
test

@KleineWimpie Stiekem ben ik er blij mee. Heb de CE besteld via SEGA, en erg veel zin in het spel. Feb/Maart is echter best een druk release schema, dus uitstellen kan ook een tactische beslissing zijn. Voor mij in ieder geval ruimte.

0

Aanbevolen voor jou