Toss a Coin to Your Witcher-ballade in eerste Witcher-game dankzij mod

Toss a Coin to Your Witcher-ballade in eerste Witcher-game dankzij mod

De Toss a Coin to Your Witcher-ballade van Jaskier uit The Witcher-serie is razend populair. Het lied komt echter niet in de gamesvoor, maar dankzij een fanatieke modder is dat nu wel het geval.

Een van de populairste stukjes uit de live-action-serie is wellicht de scene waarin Jaskier, beter bekend als de bard Dandelion, het Toss a Coin to Your Witcher-liedje zingt. Een modder besloot dat het de hoogste tijd was om het lied, in de vorm van een mod, aan de eerste The Witcher-game toe te voegen.

The Witcher-serie is inmiddels al een tijdje beschikbaar en de populariteit rondom het handelsmerk is door de Netflix-serie sterk toegenomen. De spelersaantallen van The Witcher 3: Wild Hunt op Steam zijn na de lancering van de Netflix-serie dan ook flink gestegen.

Eerder werd er al een mod gemaakt die het gezicht van Geralt of Rivia transformeerde in die van Henry Cavill, de acteur die Geralt vertolkt in de Netflix-serie. Daarnaast is het inmiddels mogelijk om het gezicht van Yennefer of Vengerberg te vervangen met die van actrice Anya Chalotra. Liefhebbers kunnen deze mods hier downloaden.

Bekijk de video van de Toss a Coin to your Witcher-mod in The Witcher: Enhanced Edition hieronder.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vond het nummer nou ook weer niet zo goed als dat het aandacht krijgt. Afijn, ik ben ook meer van instrumentals

0
test

Heel cool! Maar is dat filmpje niet van de eerste Witcher game?

0

Aanbevolen voor jou