Torchlight: Infinite komt in mei officieel uit

Torchlight: Infinite komt in mei officieel uit

Op pc en mobiel

De game Torchlight: Infinite komt op 9 mei uit. Dat heeft de Chinese uitgever XD Games bekendgemaakt tijdens een livestream.

Torchlight: Infinite is de vierde game in de reeks action-RPG's. Het wordt een gratis te spelen versie van de Diablo-achtige game voor mobiel en pc.

De game is al lange tijd in bèta geweest. De eerste besloten bèta voor mobiele apparaten eindigde in januari 2022, in oktober begon een open bèta.

De ontwikkelaars zeiden eerder dat ze naar het succes van mobiele game Diablo Immortal hebben gekeken voor hun eigen game. Voor de microtransacties willen ze niet dat je extra kracht kunt kopen voor je personage, maar eerder een soort gacha-systeem voor cosmetische voorwerpen.

David Brevik, de mede-bedenker van de Diablo-serie, sloot zich vorig jaar als 'consulting producer' aan bij de ontwikkeling van Torchlight Infinite.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Voor de mensen die dit hebben gespeeld. Hier in het artikel staat alleen cosmetische microtransacties. Ik juich dat juist toe. En is dit ook offline te spelen?

0
test

@MissMeNL na hun geneuzel in de trailer over de feedback van fans waar ze naar hebben geluisterd vind ik het persoonlijk moeilijk te geloven dat er met die reden cosmetische microtransacties inzitten. Kan me niet voorstellen dat fans daarop zitten te wachten. Ze kunnen die dingen gemakkelijk al vooraf in de game verwerken als unlocks.

0

Aanbevolen voor jou