Torchlight 2 komt in september naar consoles

Torchlight 2 komt in september naar consoles

De actie-rpg Torchlight 2 verschijnt op 3 september op PlayStation 4, Xbox One en Switch.

Dat hebben uitgever Perfect World Entertainment en ontwikkelaar Panic Button aangekondigd. Het spel werd oorspronkelijk ontwikkeld door Runic Games en kwam in 2012 al op pc uit.

Torchlight 2 werd geprezen door critici en fans. De game zit vol met random levels, vijanden en loot. Spelers kunnen kiezen uit vier klassen en verkennen een open wereld. De consoleversie van het spel werd eerder dit jaar al aangekondigd.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Torchlight II, terwijl ze ook bezig zijn met Torchlight Frontiers de opvolger? Ach ja, 20 € voor een (7 jaar oude) remaster voor mensen die een diabloesque fix nodig hebben (op de PS4). Er zijn slechtere deals te bedenken.

0
test

@GRDavies er staat niets over remaster hoor. Dit is gewoon torchlight 2. Ik vraag me vooral af of de consoles ook mod ondersteuning zullen hebben. TL2 heeft een zeer levendige mod community en dat is imo 't grootste bestaansrecht boven andere genre genoten zoals diablo en path of exile.

0
test

@darkmanwls je hebt helemaal gelijk, volgens mij is torchlight II ouder dan de PS4 en is inderdaad daar niet eerder op uitgebracht. Maar ze passen het logischerwijs aan vanwege de verschillen PC en console (qua input mogelijkheden). Dat maakt het in mijn optiek een remaster.

0
test

Lijkt me wel leuk om te spelen op de Switch

0

Aanbevolen voor jou