Tony Hawk wil ook Pro Skater 3 en 4 gaan remasteren

Tony Hawk wil ook Pro Skater 3 en 4 gaan remasteren

Tony Hawk wil ook een remaster gaan maken van Tony Hawk: Pro Skater 3 en 4. Dat heeft hij gezegd in een interview met Game Informer.

De professionele skateboarder wil het derde en vierde deel "nieuw leven inblazen".

“De eerste remasters zijn alleen nog maar het begin”, zegt Tony Hawk tegenover Game Informer. “Hopelijk kunnen we ook Pro Skater 3 en 4 remasteren en als die uit zijn wil ik een nieuwe weg gaan inslaan met de franchise. Dat is mijn uiteindelijke doel.”

Om deze plannen te kunnen uitvoeren moeten de nieuwste remasters, Tony Hawk’s Pro Skater 1+ 2 het goed doen. Deze game komt 4 september uit op de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Tony Hawk

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ja hoor prima; of maak er 1 groot pakket van..

0
test

Maak maar gewoon een nieuw spel. Altijd maar weer dat opbakken. En trouwens, wilde afgelopen week THPS5 weer eens doen. Ik dat spel installeren, na een uur handenwrijven, kon ik eindelijk beginnen. Maar dat mocht helaas niet omdat er een netwerkfout was. Zonder 'lobby' of 'online sessie' mag je het spel niet starten. Ben steeds minder blij met de franchise, maar hoop echt dat THPS1+2 remaster weer nieuw leven in blaast. Fingers crossed.

0
test

@mrakd THPS 5 is echt een van de beste argumenten tegen je stelling dat er een nieuwe Tony Hawk-game moet komen.

0

Aanbevolen voor jou