Title Update 5 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak komt vandaag uit

Title Update 5 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak komt vandaag uit

Ook verschijnt er een betaald dlc-pakket

In de loop van vandaag verschijnt de gratis Title Update 5 voor Monster Hunter Rise: Sunbreak.

Dat heeft Capcom gisteren aangekondigd. In de gratis update zitten onder andere nieuwe monsters om op te jagen - een Elder-draak genaamd Amatsu die het weer kan beïnvloeden en stormen kan creëren, en Elder-draak Risen Shagaru Magala die door het Qurio-virus te onderdrukken extra sterk is en spelers kan bestoken met het Frenzy-virus.

Verder moet de uitbreiding nieuwe Special Investigations toevoegen. Wanneer men een max level quest (300) heeft gedaan, wordt de speler eenmalig beloond met een Special Investigation. Dit zijn extreem gevaarlijke missies waarmee men een speciale Badge of Heroes kan vrijspelen.

Tot slot komt er ook een betaald dlc-pakket beschikbaar, met daarin onder andere speciale stickers die zijn ontworpen door Minoto, nieuwe haarstijlen, armor en gezichtsverf.

Zowel de gratis Title Update 5 als de betaalde dlc verschijnt in de loop van vandaag voor de game op Nintendo Switch en pc, en moeten later ook naar Xbox en PlayStation komen. Sunbreak komt op 28 april op die consoles uit.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou