Tijdelijke spelmodus en meer tijdens Apex Legends-evenement

Tijdelijke spelmodus en meer tijdens Apex Legends-evenement

Apex Legends-spelers kunnen tot en met 17 september aan de slag met een nieuwe tijdelijke spelmodus en meer tijdens het Voidwalker-evenement.

Het nieuwe evenement in Apex Legends, genaamd Voidwalker, is deze week van start gegaan. Het evenement staat in het teken van het speelbare personage Wraith en voegt nieuwe uitdagingen, cosmetische items en een tijdelijke spelmodus toe aan het gratis battle royale-spel.

Tijdens het Voidwalker-evenement, dat tot en met 17 september duurt, kunnen spelers tijdelijke uitdagingen voltooien om exclusieve cosmetische items vrij te spelen in het teken van Wraith. Ook kan het een nieuwe tijdelijke spelmodus worden gespeeld, genaamd Armed and Dangerous. In deze modus zijn alleen maar scherpschuttersgeweren en jachtgeweren te vinden.

Naast een legendarische outfit en frame voor Wraith, worden er tijdens het evenement nog zes andere cosmetische items van legendarische kwaliteit toegevoegd aan Apex Legends. In de eerste week van het evenement kunnen een skin voor het RE-45-pistool en outfits voor de personages Lifeline en Gibraltar direct gekocht worden, terwijl in de tweede week een skin voor het Prowler-wapen en een outfit voor Bangalore beschikbaar zijn.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou