The Witcher nu gratis verkrijgbaar via GOG

The Witcher nu gratis verkrijgbaar via GOG

De eerste The Witcher-game is nu gratis verkrijgbaar via GOG.

Spelers kunnen de game geheel gratis binnenhalen via GOG wanneer men de digitale kaartgame Gwent aanschaft op het platform. Gwent is een free-to-play game, dus voor beide games hoeft niets betaald te worden.

De eerste The Witcher kwam in 2007 uit. De game is een stuk minder uitgebreid en afgewerkt als het populaire The Witcher 3, maar is nog altijd een ambitieuze rpg met een rijke cast aan personages. De versie die op GOG gratis wordt aangeboden is de verbeterde Enhanced Edition.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nog altijd het beste deel uit de serie.

0
test

@Baukereg ik ben heel benieuwd waarom je deel 1 beter vindt dan 3. Deel 1 is de enige die ik nooit heb gespeeld namelijk.

0
test

@Akira In deel 1 is Gerald een echte outcast die nergens bijhoort en constant voor politieke spelletjes of persoonlijk gewin door anderen voor de kar gebonden wordt. Ook zijn zaken als discriminatie en seksisme meer aanwezig. De wereld is veel grimmiger. Zet de Gerald uit deel 1 (lelijke mutant) naast die van deel 3 (romantische baardhipster) en het is duidelijk hoe de serie zich ontwikkeld heeft van niche naar mainstream. De combat is wel beroerd, daar moet je doorheen kunnen prikken. Gameplay-technisch is eigenlijk deel 2 mijn favoriet, maar die game is te kort en duidelijk afgeraffeld.

0
test

[quote]De game is een stuk minder uitgebreid en afgewerkt als het populaire The Witcher 3....[/quote] Sorry dat ik weer de grammatica nazi uithang maar het is 'een stuk minder uitgebreid en afgewerkt DAN het populaire The Witcher 3...' aangezien het hier om een overtreffende trap gaat. @Baukereg: Wat is er beter aan deel 1 dan delen 2+3? Ik heb delen 1+2 zelf ooit eens gekocht tijdens een Steam sale, maar heb deel 1 niet meer dan 10 min gespeeld en deel 2 uiteraard nog helemaal niet aangeraakt. Voice acting en de verhalende stijl van de game waren in mijn beleving erg goed maar de gameplay kwam bijzonder clunky over. Misschien de game dit weekeinde nog maar eens installeren.

0
test

@TheChief Deel 2 is gewoon heel erg goed en deel één heeft een hoog romantiek gehalte (deel 2 ook). Maar het is vooral inderdaad wat Baukereg zegt, deel 1 is eigenlijk veel grimmiger dan met name deel 3. Deel 2 vond ik ook nog behoorlijk grimmig. Deel 2 is mijn beste game ervaring ooit, deel 3 het singleplayer spel waar ik de meeste uren in heb gestoken, maar een stuk minder sfeervol dan de eerdere delen, alhoewel de rode draad wel ongeveer hetzelfde is gebleven neigt het net iets teveel naar kwantiteit boven kwaliteit in opzet.

0

Aanbevolen voor jou