The Witcher 3-spelers op pc melden technische problemen na update

The Witcher 3-spelers op pc melden technische problemen na update

De gisteren uitgekomen current-gen update voor The Witcher 3: Wild Hunt veroorzaakt op pc technische problemen.

Diverse pc-spelers melden dat ze de framerate sinds de update niet boven 45 fps krijgen en dat de graphics er veel slechter uitzien dan voor de update. In Novigrad zou de framerate zelfs onder de 30 frames per seconde duiken. 

CD Projekt Red heeft inmiddels op het officiële Twitter-account van de game gereageerd. "We zijn op de hoogte van problemen die pc-spelers hebben sinds de release van de update. We onderzoeken de meldingen en zullen zo snel mogelijk een update geven over het probleem. Bedankt voor jullie geduld!"

De current-gen update voor The Witcher 3 kwam gisteren uit voor PlayStation 5, Xbox Series X en S en pc. Mensen die de game al hadden op PS4, Xbox One en pc kunnen de update gratis downloaden. Voor nieuwe spelers komt er een nieuw editie van de game te koop.

De update behoort eigenlijk diverse grafische verbeteringen door te voeren. Zo kan de game op PS5 en Series X met raytracing en een framerate van 30 fps gespeeld worden, of in 60 fps maar dan zonder raytracing. Ook wordt FSR 2.1 en DLSS 3 ondersteund op pc. Verder bevat de game een nieuwe zijmissie gebaseerd op de Netflix-serie, alsmede optionele nieuwe looks voor Geralt en Dandelion gebaseerd op de serie. De game heeft nu ook een fotomodus inclusief filters. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Raytracing uitgezet en het draait fantastisch op een laptop met een 1070 kaartje

0
test

@Quadpus Maar Raytracing is nu net de grote verbetering.. Tuurlijk blijven er heel veel quality of life verbeteringen over waar van te genieten is, maar op grafisch gebied is er weinig next gen als je RT uit zet.

0
test

@gusanito ok, geen idee, ik dacht toch al flinke verbeteringen te zien zonder de raytracing.

0
test

Hahah iets met dejavu?

0

Aanbevolen voor jou