The Witcher 3 populair op Steam na verschijnen tweede seizoen van serie

The Witcher 3 populair op Steam na verschijnen tweede seizoen van serie

The Witcher 3: Wild Hunt kent op Steam een opleving in spelers nadat het tweede seizoen van de Netflix-serie The Witcher is verschenen.

Dat blijkt uit cijfers van SteamDB. Twee jaar geleden, toen het eerste seizoen van de serie verscheen, was er al een opleving in spelers van de in 2015 verschenen game merkbaar. Toen waren er op het hoogtepunt meer dan 100.000 gelijktijdige spelers van The Witcher 3 op Steam.

Afgelopen zondag werden niet dezelfde cijfers bereikt, maar waren er toch meer dan 78.000 gelijktijdige The Witcher 3-spelers op Steam. In de grafiek hieronder is duidelijk te zien hoe de spelersaantallen toenemen bij het verschijnen van een nieuw seizoen van de serie. De 'A' in de grafiek is ongeveer op het verschijnen van het eerste seizoen, de 'B' rond het verschijnen van het tweede seizoen.

De Netflix-serie, waarvan het tweede seizoen sinds eind vorig jaar te bekijken valt, is gebaseerd op de The Witcher-boeken. De games spelen zich na deze boeken af. Het is niet bekend of de serie uiteindelijk ook gebeurtenissen uit de games gaat verfilmen.

 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Kom maar op met de next-gen update. Tijd voor een derde play-through.

0
test

@The_Stifmeister Hahaha ik dacht meteen hetzelfde. Wil al even de game opnieuw spelen. Maar ik wacht nog even op de next gen update.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou