The Wandering Village komt 14 september uit op Steam

The Wandering Village komt 14 september uit op Steam

The Wandering Village komt 14 september uit in de vorm van early access op Steam.

Dat valt te lezen op de Steam-pagina van de game. The Wandering Village wordt ontwikkeld door het Zwitserse Stray Fawn Studio en is een stedenbouwer-game met een twist. 

In de game bouwen spelers een stad op de rug van een groot wezen dat  rondloopt door de wereld. Het is aan de speler om niet alleen de inwoners van de stad te verzorgen, maar ook om de band met het wezen te versterken.

Zo heb je de keuze om samen te werken met de wensen van het beest, of om op een kwaadaardige manier het beest te misbruiken voor je stad. Daarnaast speelt de wereld zich af in een post-apocalyptische wereld met allerlei gevaren. Doordat de het wezen constant in beweging is kom je verschillende plekken met verschillende gevaren tegen. 

The Wandering Village verschijnt 14 september in early access op Steam. In 2023 komt de game ook naar Xbox via het Xbox  Game Preview-programma. 

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Lijkt me best een toffe game eigenlijk. Ik ga hem in de gaten houden!

0
test

Er is een Anime op netflix dat precies deze game is. Kom alleen even niet op de naam nu. Gaat ook over bewegende dorpen.

0
test

@incarnatus Bedoel je soms Nausicaa of the Valley of the Wind? In een andere trailer met devtalk voor deze game wordt daar ook aan gerefereerd en ook in een enkele comment onder deze trailer.

0
test

@Robert-Frans Nee, dat is hem niet. Het idee van een lopend beest met daarom een dorp het giftige planten die verschijnen is een 1 op 1 kopie van de anime die ik bedoel. Ik zoek het even op als ik thuis ben.

0
test

@Robert-Frans Hmm, ik zat dus te denken aan: Children of the whales. Maar het stuk over vlammenwerpers die de giftige pollen weghalen komt weer uit Nausicaa. Maar ik dacht te menen dat er ook een soort corruption plaatsvond op de "Mudwhales" in Children of the Whales. Hmm, mijn geheugen gooit misschien dingen door elkaar.

0
test

@incarnatus Je bedoelt Howl's Moving Castle van studio Ghibli.

0

Aanbevolen voor jou