The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt naar de Switch

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt naar de Switch

The Legend of Zelda: Skyward Sword HD komt naar de Nintendo Switch.

Dat heeft Nintendo vanavond tijdens de Direct-livestream aangekondigd. The Legend of Zelda: Skyward Sword verscheen oorspronkelijk in 2011 op de Wii. De Switch-versie verschijnt op 16 juli. De game kan nu al gereserveerd worden via de Switch eShop.

De Zelda-game bevat een traditionele spelwereld met kerkers, maar heeft als unieke feature dat spelers met de Wii Motion Plus-controller de richting van Links zwaardslagen kunnen bepalen. Deze besturing kan ook op de Switch worden toegepast met de Joy-Con-controllers, waarbij één controller als zwaard en de ander als schild functioneert. 

Het is echter ook mogelijk om de game geheel met knoppen te spelen, zoals op de Switch Light en de Pro Controller. Met de rechter analoge stick kan het zwaard in richtingen worden geduwd.

In de Direct-presentatie liet Nintendo tevens weten dat meer informatie over het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild later dit jaar volgt.

Tot slot komen er speciale Joy-Cons uit in de stijl van het spel. Deze Joy-Cons zijn ook vanaf 16 juli verkrijgbaar.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Interessant. Enige 3d zelda die ik nooit een tweede keer heb gespeeld, enkel vanwege de motion-controls. Als het met de Pro controller een beetje lekker werkt kan ik er wel van genieten. Het was verder een prima game.

0
test

Heb deze helemaal nooit gespeeld omdat ik me wii al verkocht had. En op wii u wou ik de wii versie kopen maar de prijs van deze game was toen nog steeds behoorlijk duur 2e hands. Ga hem nu ook day one halen.

0

Aanbevolen voor jou