The Last of Us-serie bevat weggelaten gamescène ‘waar je mond van openvalt’

The Last of Us-serie bevat weggelaten gamescène ‘waar je mond van openvalt’

The Last of Us-serie op HBO bevat een belangrijke scène die is weggelaten uit de originele game. Dat zegt schrijver en producer Craig Mazin tijdens een podcastaflevering van href="https://www.bbc.co.uk/sounds/play/p08m7slx" rel="noopener noreferrer" target="_blank">Must Watch</a> op BBC.

“Ons doel is, als je de game hebt gespeeld, dat je de serie kijkt en zegt: ‘dit heeft niks van waarom ik van de game hou en wat ik in de game meemaakt geschonden. Maar het heeft me ook een hoop meer gebracht – dingen die ik niet wist. Hele gave dingen’.”, zegt de Chernobyl-bedenker.

“Neil zei op een gegeven moment tegen me: ‘er is één ding waar we het vroeger een tijdje over hebben gehad.’ En toen vertelde hij me wat het was, en ik had zoiets van: ‘wauw’, m’n mond valt open. Dat gaat erin, dat moeten we absoluut doen! Je gaat me niet kunnen stoppen om dat te doen, je moet meer neerschieten om dat voor elkaar te krijgen.”

Mazin maakt de game in samenwerking met The Last of Us-bedenker Neil Druckmann. Momenteel schrijven beiden nog het script. Een releasedatum voor de televisieserie is nog niet bekend

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Nou nou, poe poe, zo zo, hey hey. Nu ga ik de serie -echt- wel kijken hoor! (... nou nee, ik ga hem kijken omdat het gewoon kijkvoer is als al het andere kijkvoer, lekker belangrijk die dooie mussen verpakt als snoepjes).

0
test

@gimbal2 last van de warmte?

0

Zin aan!

0

Aanbevolen voor jou