The Evil Within uitgesteld naar oktober | Gamer.nl

The Evil Within uitgesteld naar oktober | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De nieuwe game van Resident Evil-bedenker Shinji Mikami stond oorspronkelijk gepland voor een release eind augustus. Volgens het persbericht heeft Mikami om uitstel gevraagd zodat zijn studio Tango Gameworks het spel verder kon balanceren en oppoetsen. 

Bethesda kondigde verder aan dat iedereen die het spel pre-ordert het Fighting Chance Pack ontvangt, met hierin enkele in-game items zoals een genezingsmiddel en een dubbelloops geweer. The Evil Within verschijnt voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PS4 en pc. 

Lees ook onze preview van The Evil Within


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou