The Division Resurgence voor mobiel aangekondigd

The Division Resurgence voor mobiel aangekondigd

Ubisoft werkt aan een nieuwe The Division-game voor smartphones genaamd The Division Resurgence.

Het spel wordt free-to-play en moet in 2023 uitkomen op iOS en Android, maar ergens dit jaar moet er al een gesloten alfatest worden gehouden waar mensen zich nu alvast voor kunnen inschrijven.

De game moet vergelijkbaar worden met de eerder verschenen The Division-games en speelt zich dus ook af in een open spelwereld met third person shooter-mechanics. De game bevat een compleet nieuwe campagne en verhaal, maar speelt zich wel net als de eerste The Division in New York City af.

Ook kruipt men weer in de huid van een Strategic Homeland Division-agent die na een dodelijk virus en de val van de overheid orde moet zien te scheppen in de VS. Het spel moet zowel alleen te spelen zijn als in co-op, met allerlei PvE-gevechten om aan deel te nemen.

Ubisoft heeft gisteren ook aangekondigd dat The Division 2 een vijfde jaar aan nieuwe content ontvangt gedurende dit en volgend jaar. Seizoen 10 moet eind augustus beginnen en bevat een nieuwe Manhunt, meer Countdown-moeilijkheidsgraden, nieuwe Strongholds met een Legendary-moeilijkheidsgraad en allerlei verbeteringen. Seizoen 11 moet in december beginnen en bevat wederom een nieuwe Manhunt, alsmede een nieuwe modus. In 2023 moet er nog meer content verschijnen.

Eerder werd al aangekondigd dat het bedrijf werkt aan The Division: Hearthland, tevens een free-to-play-game maar dan voor pc en consoles. Daar is een gesloten test voor gehouden, maar details over de release zijn er nog niet.

Watch on YouTube
The Division

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

In tegenstelling tot Diablo Immoral, ga ik deze wel spelen

0
test

Ik snap dat gamen op mobiel niet. Alleen voor tieners is dit interessant want die zitten op school en moeten vaak ergens verplicht heen en vervelen zich dan.

0

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@GoofyZ3 Ja alleen tieners idd.Volwassen hebben nooit tijd over.

0

Aanbevolen voor jou