The Division Resurgence voor het eerst getoond

The Division Resurgence voor het eerst getoond

Ubisoft heeft de eerste gameplay van The Division Resurgence uitgebracht.

In de gameplayvideo is te zien hoe spelers het uitvechten op de straten van New York. Ook is te zien hoe men wapens naar eigen smaak kan aanpassen. Mensen kunnen zich inschrijven voor een alfatest die binnenkort moet beginnen.

The Division Resurgence werd vorige week aangekondigd en moet de The Division-ervaring naar smartphones brengen. Het spel wordt free-to-play en moet in 2023 uitkomen op iOS en Android.

De game moet vergelijkbaar worden met de eerder verschenen The Division-games en speelt zich dus ook af in een open spelwereld met third person shooter-mechanics. De game bevat een compleet nieuwe campagne en verhaal, maar speelt zich wel net als de eerste The Division in New York City af.

Ook kruipt men weer in de huid van een Strategic Homeland Division-agent die na een dodelijk virus en de val van de overheid orde moet zien te scheppen in de VS. Het spel moet zowel alleen te spelen zijn als in co-op, met allerlei PvE-gevechten om aan deel te nemen.

The Division Resurgence moet niet verward worden met het eerder aangekondigde The Division Heartland, een free-to-play-game in het The Division-universum voor pc en consoles. Dat spel moet ergens voor april 2023 uitkomen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Er zijn meer steden dan New York. Als ze dan toch een MTX misbaksel op de mobiel gaan uitbrengen is het jammer dat ze dan niet op zn minst de moeite doen om het The Division universum verder uit te bouwen.

0
test

@jaquesparblue Ja zoals Washington ofzo..

0

@Mailbox die een New York DLC kreeg...

0
test

Geen Switch? Geen interesse.

0

Aanbevolen voor jou