The Division 2 voegt minigun-specialisatie toe

The Division 2 voegt minigun-specialisatie toe

In de vierde grote update van The Division 2 kunnen spelers aan de slag met een nieuwe specialisatie. Deze specialisatie, genaamd de Gunner, kan in-game worden vrijgespeeld en maakt gebruik van een minigun.

Ubisoft heeft de vierde grote update voor The Division 2 uitgebracht. De update maakt onder andere een aantal veranderingen om het gebruiksgemak van het spel te vergroten. Ook wordt de vierde specialisatie in het spel, genaamd de Gunner, geïntroduceerd.

De Gunner wordt omschreven als een specialisatie die veel schade kan aanrichten vanaf de frontlinies en zelf veel schade kan incasseren. Naast een minigun, maakt de Gunner ook gebruik van een P320 Compact-pistool en een Riot Foam-granaat, om vijanden mee vast te nagelen aan de grond. Ook kan een exclusieve pulse skill mod worden ingezet om alle vijanden in de buurt tijdelijk te verlammen.

De nieuwe specialisatie kan in-game worden vrijgespeeld, door middel van Special Field Research. Dit onderzoek bestaat uit vijf stadia, waarin verschillende uitdagingen en taken voltooid moeten worden. Bezitters van de Year One-pas van The Division 2 hoeven het onderzoek niet te voltooien en spelen de Gunner direct vrij.

In de update zijn ook veranderingen gemaakt aan de andere drie specialisaties en aan de Dark Zones in The Division 2. Zo zijn de talent trees van de specialisaties opnieuw gebalanceerd en is het nu mogelijk om als Rogue te worden gemarkeerd in de Dark Zones. Bekijk hier de volledige patch notes.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou