The Division 2-uitbreiding Warlords of New York nu beschikbaar

The Division 2-uitbreiding Warlords of New York nu beschikbaar

De The Division-2-uitbreiding Warlords of New York is nu beschikbaar, en daarom heeft Ubisoft een lanceringstrailer uitgebracht.

De uitbreiding brengt spelers terug naar New York, waar de eerste game zich ook al afspeelde. De eerste The Division was echter geen precieze één-op-één-kopie van New York, en Warlords of New York moet dat wel bieden - althans van een aantal wijken in het onderste gedeelte van Manhattan, namelijk Battery Park, Wall Street, Chinatown en Two Bridges.

De uitbreiding voegt een nieuwe levelcap toe van 40. Spelers moeten level 30 en World Tier 5 zijn om de nieuwe campagne te spelen. Daarbij zitten er nieuwe wapens, gear en skills in de uitbreiding.

Spelers jagen in Warlords of New York op een voormalige Division-agent genaamd Aaron Keener, die controle over Manhatten heeft genomen en een team van rogue agents heeft samengesteld.

Warlords of New York is nu beschikbaar op pc, PlayStation 4, Xbox One en Stadia.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

De PC versie is nog steeds een wanproduct. En zolang dat niet gefixt is ga ik er geen DLC voor kopen.

0

@darkmanwls Echt? Dat was bij het eerste deel ook heel lang het geval, die was lange tijd echt onspeelbaar.

0
test

@fonsrutte Constante FPS drops, random crashes. De forums staan er vol mee, en niet op middelmatige hardware he, gewoon systemen die VER boven de aanbevolen (dus niet de minimale) systeem eisen liggen. En Ubisoft doet er helemaal niets aan. Ja ze verkopen de game nu voor 3 euro in hun store. Maar 3 euro voor een produkt dat niet goed werkt is nog steeds 3 euro teveel.

0
test

@darkmanwls totale onzin. speelt prima zonder enig probleem op een 1070ti. misschien ligt het aan je setup? wat verewacht je, minimale systeem eisen en dan de settings op ultra?

0
test

@gotcha123 heb je überhaupt gelezen wat ik zei? Blijkbaar niet, want je komt met het "minimale systeemeisen" argument. Wat totaal de plank mis slaat. De forums staan er vol mee, ik ben bij lange na niet de enige. Dat jij 't probleem niet hebt betekent niet dat 't probleem er niet is he? Ik heb een betere videokaart dan jij btw.

0
test

Was alweer even bezig met de basegame de laatste dagen. Helaas niet de levelcap verhoogd voor spelers van het originele spel. Ze hebben dit gebied en alle upgrades vrijwel helemaal losgemaakt van de basegame. Opzich is het wel fijn dat die nu gewoon goed speelbaar blijft voor spelers die de dlc niet kopen. Ook geen achievement support tot op heden, dus dat hoeven we niet meer te verwachten. Ik ga het alleen halen als mijn vrienden de dlc ook willen hebben, want solo spelen in dit spel vond ik weinig aan.

0

@melody ja ik ook...en ook weer even wachten totdat ze de DLC in de verkoop doen...of totdat ik niets anders meer te spelen heb.

0

Aanbevolen voor jou