The Division 2 krijgt een winterse update

The Division 2 krijgt een winterse update

The Division 2 krijgt een winter-update die onder meer sneeuwballen en kerstmutsen aan de lootshooter toevoegt.

Het kan er hard aan toegaan in The Division 2, maar kerst wordt in Washington D.C gewoon gevierd. Ubisoft heeft namelijk bekendgemaakt dat er een winter-update onderweg is naar de game.Daarnaast wordt er een nieuw wapen geïntroduceerd genaamd The Sleigher, wat min of meer een granaatwerper is. Dit geweer gebruikt echter geen granaten maar sneeuwballen.

Er wordt ook een nieuwe, extreem moeilijke gamemodus aan het apocalyptische spel toegevoegd, genaamd Permadeath. Deze modus is bedoeld voor de doorgewinterde Division 2-spelers; het is namelijk zo dat wanneer spelers doodgaan in deze modus, ze alle loot en progressie per direct verliezen en opnieuw kunnen beginnen. Bovendien kunnen spelers de in Permadeath-modus geen gebruik maken van de Stash.

Iedereen die de nieuwe modus speelt, wordt in de dezelfde server geplaatst. Op deze manier is het zo eerlijk mogelijk en hebben spelers meer kans om te overleven. Spelers die het voor elkaar krijgen om level 2 te bereiken, worden beloond met een speciale YOLO-hoed. De ontwikkelaar geeft echter wel aan dat modus nog niet perfect is en dat er nog aan gesleuteld wordt.

"Er moet nog een hoop gebeuren, maar de ontwikkelaars zijn ervan overtuigd dat de modus iets aan het spel toevoegt, vandaar dat we de bèta-versie nu al uitbrengen. Niet alles wat de ontwikkelaars voor ogen hadden is al in de bèta verwerkt, bovendien zijn er nog meer plannen die nog niet zijn toegevoegd", meldt het team van The Division 2.

De update is vanaf 10 december te downloaden, klik hier voor alle details.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wordt dat nog gespeeld dan?

0
test

@dezwarteziel Yep, meer dan je zou denken. Ik was er zelf vrij snel op uitgekeken in tegenstelling tot deel 1.

0

Aanbevolen voor jou