The Division 2 komt op 12 januari uit op Steam

The Division 2 komt op 12 januari uit op Steam

Tom Clancy's The Division 2 staat vanaf 12 januari 2023 op Steam.

Dat heeft Ubisoft aangekondigd. De Steam-pagina is hier te bezoeken. The Division 2 kwam in maart 2019 al uit op consoles en pc, maar alleen op Epic Games Store en Ubisofts eigen launcher.

Ubisoft brengt sinds kort weer diens games op Steam uit, waardoor diverse eerder verschenen games nu op de dienst verkrijgbaar zijn. Zo zijn eerder deze maand Assassin's Creed Valhalla, Roller Champions en Anno 1800 uitgekomen op Steam en verchijnt op 5 januari Scott Pilgrim vs. The World: The Game. Op 23 januari volgt Watch Dogs Legion.

The Division 2 is net als het eerste deel een online actie-rpg die zich afspeelt na de uitbraak van een virus. Bendes maken de dienst uit in diverse steden. Waar de eerste game zich afspeelde in New York, verkennen spelers in de tweede game Washington, D.C. Het doel is om de vijandelijke bendes uit te schakelen en weer een samenleving op te bouwen. Daarbij is het vinden van betere loot een essentieel onderdeel van de gameplayervaring.

Het spel ontving een 9 op Gamer.nl: "Tom Clancy’s The Division 2 is een waardig vervolg dat op bijna alle punten zijn voorganger overtreft. De hoge moeilijkheidsgraad voor solospelers is zowel een bevredigende uitdaging als een gezonde motivatie om teams te vormen. Een gestage stroom goede buit, schitterende omgevingen en fantastische missies houden je vele tietallen uren heel plezierig bezig voor je bij het nog wat magere ‘eindspel’ belandt. Mager wil echter niet zeggen dat het slecht is. De tijd die je in The Division 2 spendeert voelt bijna altijd betekenisvol. Het is alleen jammer dat baasgevechten nog steeds weinig spektakel bevatten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Oke en nu nog crossplay! :)

0
test

Word eens tijd voor The Division 3.

0
test

@Grimes yep, dit nieuws voelt inderdaad als oud. Heb 1 en 2 gespeeld, lang, lang geleden. Aan de andere kant ben ik blij dat veel uitgevers de weg naar steam weten te vinden ipv weer de zoveelste loader. Steam en gamepass/xbox, meer hoef je toch niet?

0
test

@gamerlezer The Division 2 is ook al weer bijna 4 jaar oud.

0

@Grimes Ik heb 1 en 2 gespeeld, maar hoewel het echt lekker speelt en de sfeer goed is is het snel dood in het spel. Deel 2 is vrijwel een kopie van deel 1 in een andere stad. Ze hadden deel 1 moeten blijven uitbreiden een deel 3 gaat niks toevoegen.

0
test

@Grimes pff echt he ook niks meer gehoord over Heartland

0

Aanbevolen voor jou