Luigi's Mansion 3-crossover in Tetris 99

Luigi's Mansion 3-crossover in Tetris 99

Nintendo heeft een speciaal Luigi's Mansion 3-evenement href="https://twitter.com/Nintendo/status/1186175737360834560" rel="noopener noreferrer" target="_blank">onthuld</a>. S</b>pelers krijgen ruim drie dagen de tijd om hun Tetris 99-spel een leuk Halloween-tintje te geven.

Spelers die gedurende het volgende weekend honderd punten weten te verdienen, ontgrendelen een speciaal Luigi's Mansion 3-thema. Deze punten kunnen behaald woorden door de battle royale-modus te spelen en zo hoog mogelijk te eindigen.Naast het spookachtige thema is er ook een Halloween-achtige-soundtrack vrij te spelen.

Luigi's Mansion 3 verschijnt op 31 oktober en speelt zich volledig af in een prachtig gouden hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Hierbij staat elke verdieping in het teken van een uniek thema. Een aantal fijne vernieuwingen zorgen voor een nieuwe dynamiek van de game, zo kunnen spoken op bevredigende wijze tegen de grond worden gesmeten.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou